€ 299,-

Self Reliant Diver

 

Self reliant duiker.

 

 

Boek hier direct je cursus

De PADI Self Reliant specialty is één van de laatst ontwikkelde specialties van PADI. De cursus is bedoeld voor ervaren duikers die de nodige training willen ondergaan, zichzelf passend willen uitrusten en de bijkomende risico’s willen aanvaarden. Deze uitdagende cursus brengt zelfredzaamheid op het hoogste niveau.

Het doel van de Self-Reliant Diver specialty cursus is het herkennen en ontwikkelen van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Duiken zonder een buddy vereist ervaren duikers die de nodige overgave hebben om zichzelf gepast te trainen en uit te rusten, plus daarbij de toegevoegde risico’s, die eraan verbonden zijn, te aanvaarden. Deze personen moeten de vereiste houding en geschiktheid bezitten om zelfstandig duiken na te streven. Voorbeelden van duikers die zelfstandig duiken zijn instructeurs, divemasters, fotografen of cameramensen, TecRec duikers of gewoon zeer ervaren duikers die een nieuwe uitdaging zoeken.

Voor deze opleiding gaan we er wel van uit dat je over je eigen duikuitrusting beschikt, mocht je die niet hebben kan je deze bij ons huren.

Cursus informatie:

 Deelname vereisten: Advanced water brevet
 Minimum leeftijd: 18 jaar en 100 gelogde duiken
 Aantal duiken: 3 buitenwater duiken.

Dit is inclusief:

Brevet aanvraag

Dit is exlusief:

 Duikapparatuur
 Eventuele entreegelden op de duikstek

Meld je direct aan voor 1 van onze specialties

Heb je interesse om de Self Reliant Diver specialty te volgen, kies deze dan in onderstaand aanmeldformulier, we zullen dan contact met je opnemen en in overleg een datum plannen.

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials