€ 199,-

Delayed Surface Marker Buoy (DSMB)

 

 Delayed Surface Marker Buoy specialty.

 

 

Boek hier direct je cursus

Overal in de wereld kom je ze wel tegen. Van die oranje of gele “safety sausages” die boven het water uitsteken. We hebben het dan over Delayed Surface Marker Buoy’s, ofwel DSMB. Daarnaast heb je tijdens stromingsduiken vast regelmatig achter een gids gedoken die de hele duik een boei aan een reel met zich mee droeg, zodat de boot de duikers kan volgen en oppikken. We hebben het dan over een SMB. Het gebruik van een DSMB of SMB verhoogt je veiligheid in, op en onderwater. Andere duikers kunnen zien dat jij in het water ligt en bootverkeer weet dat er duikers onder hun zijn. Ook bij veiligheidstops is een DSMB zeer praktisch.

Tijdens de PADI DSMB specialty cursus leer je op een veilige manier technieken om in een stationaire en zwevende positie onderwater een DSMB op te laten en te hanteren onderwater. Verder leer je hoe je nu het makkelijkst met een DSMB kunt duiken.

Cursus informatie:

 Deelname vereisten: Open water brevet
 Minimum leeftijd: 12 jaar
 Aantal duiken: 2 buitenwater duiken.

Dit is inclusief:

Brevet aanvraag

Dit is exlusief:

 Duikapparatuur
 Eventuele entreegelden op de duikstek

Meld je direct aan voor 1 van onze specialties

Heb je interesse om de DSMB specialty te volgen, kies deze dan in onderstaand aanmeldformulier, we zullen dan contact met je opnemen en in overleg een datum plannen.

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials