€ 599,-

PADI Open Water Diver duikbrevet halen

 

Ervaar de vrijheid van onder water ademhalen.

 

 

Boek hier direct je cursus

Kom leer duiken en geniet van de onderwaterwereld

Wil je ook je PADI open water duikbrevet halen omdat je benieuwd bent naar de onderwaterwereld?…‘One planet, two worlds’

Het PADI Open Water Diver brevet is wereldwijd het bekendste duikbrevet. Na het afronden van deze duikcursus heb je een internationaal duikbrevet en mag je wereldwijd samen met een buddy tot een diepte van maximaal 18 meter gaan duiken.

In deze opleiding leer je de basisbeginselen van het duiken. De opleiding bestaat uit het leren van de theorie, 5 zwembadlessen/beschut water lessen (verspreid over 2 dagdelen) en je maakt 4 buitenwaterduiken (alles kan binnen 3 dagen worden afgerond).
Nadat je je hebt aangemeld voor deze opleiding krijg je een e-learning code waarmee je online kunt starten met het leren van de duik theorie. Dit doe je door middel van zelfstudie, het online beantwoorden van de herhalingsvragen, hiermee start je onderwater avontuur direct!
Klassikaal maak je nog een 'quick review' om de theorie af te ronden en is er tijd om vragen te stellen over de theorie. Tevens leggen we de theorie achter de duikcomputer uit. In de zwembad/beschut water lessen leren we je de basisvaardigheden aan om je voor te bereiden voor de buitenwaterlessen, waar je zelfstandig laat zien dat je de vaardigheden beheerst.

In deze opleiding is AL je duikuitrusting inbegrepen. Dus je bent niet verplicht om al eigen materiaal aan te schaffen.

Vanaf 10 jaar kan je al starten met deze opleiding. Je haalt dan een junior brevet. Hieraan zitten een aantal restricties. 10- en 11-jarigen mogen maximaal naar een diepte van 12 meter en moeten met een ouder/voogd of met een PADI professional duiken. 12-t/m 14-jarigen moeten duiken met een volwassene. Zodra men 15 jaar is wordt dit een volwaardig PADI Open Water Diver brevet.

Meld je onderstaand aan voor deze opleiding en ontdek een nieuwe (onderwater)wereld!

Optioneel:

Wil je graag de cursus volgen met je eigen duikbril en snorkel dan kan je deze bij ons een kwalitatieve goede bril en snorkel kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je aankoop van een bril en snorkel 5% korting op de duikcursus. Je kunt dit in het aanmeldformulier aangeven. Bij de 1e les kan je de bril passen.
Prijs cursus van € 599,00 voor € 569,05 
Duikbril € 79,00
Snorkel  € 29,95
Totaal prijs € 678,00

Cursus informatie:

Vooropleiding: Geen.
 Minimum leeftijd 10 jaar
Aantal duiken: 5x een uur in het zwembad/beschut water, verpreid over 2 dagdelen + 4 buitenwaterduiken.

Dit is inclusief:

Een e-learning theorie lespakket (online) en brevetaanvraag, quizes en theorie examen.
ALLE benodigde duikapparatuur voor in het zwembad/beschut water en de buitenwater duiken.
GRATIS logboek om al je duikervaringen in op te schrijven.

Dit is exclusief:

Eventuele vervoerskosten.

Na je Open Water Diver opleiding kun je verder gaan met de Advanced Open Water Diver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk onderstaand de (start)datums en meld je direct aan voor de PADI Open Water Diver opleiding

PADI open water video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials