€ 249,- of € 299,-

PADI Diepduik specialty

 

Leer duiken tot 40 meter diepte.

 

 

Boek hier direct je cursus

Diep duik specialty

Het komt zelden voor dat een duiker niet de drang heeft om diep te duiken. Diepduiken opent de deur naar veel nieuwe spannende duikstekken zoals dieper gelegen wrakken, riffen en wanden. Over het algemeen zijn duikers avonturier. Of het nu gaat om een wrak bezoeken of om foto’s nemen, het kan absoluut avontuurlijk worden genoemd. Het is heel begrijpelijk dat je, net als de meeste duikers, geïnteresseerd bent in diepduiken. Als je geslaagd bent ben je bevoegd om tot 40 meter te duiken!

Diepduiken is een middel om een doel te bereiken. Je maakt een diepe duik om iets te zien, doen of ervaren wat op een minder diepe duik niet kan. Er is geen reden om een diepe duik te maken als je in wezen dezelfde duik kunt maken op geringere diepte. In tegenstelling tot minder diepe duiken, zijn diepe duiken meestal kort omdat de tijd en de luchtvoorraad beperkt zijn.

Tijdens de PADI diep duik specialty ga je dieper in op de theorie van het diepduiken, en word je bewust van de extra veiligheids maatregelen welke je moet nemen bij een diepe duik.

Cursus informatie:

 Deelname vereisten: (Junior) Adventure Diver brevet
 Minimum leeftijd: 15 jaar
Aantal duiken: 3 of 4 buitenwater duiken. (Afhankelijk of je in de diepe duik die je in de Advanced cursus hebt gemaakt laat metellen of opnieuw wilt maken)

Dit is inclusief:

Lesmaterialen
Brevet aanvraag

Dit is exlusief:

 Duikapparatuur
 Eventuele entreegelden op de duikstek

Meld je direct aan voor 1 van onze specialties

Heb je interesse om de Diep specialty te volgen, kies deze dan in onderstaand aanmeldformulier, we zullen dan contact met je opnemen en in overleg een datum plannen.

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials