€ 199,-

PADI droogpak specialty (Dry Suit Diver)

 

Ervaar het comfort van een droogpak.

 

 

Boek hier direct je cursus

Wil je tijdens je duik graag lekker warm blijven? Duik dan droog. Ja! In tegenstelling tot een natpak houdt een droogpak het water buiten en zo blijf je warm! Zelfs in verrassend koud water. Droogduiken is de comfortabelste manier van duiken. Na de duik geen blote billenwerk in de koude wind meer. Je leert de technieken van het droogduiken en je leert wat de verschillen zijn tussen trilaminaat en (compressed) neopreen pakken. Zo kan je het hele jaar door in Nederland blijven duiken.

Waarom het zo leuk is

In een droogpak kun je op plekken duiken die wat meer uitdaging bieden, en je kunt langer doorduiken. Wanneer je de juiste duikkleding voor koud water hebt, kun je de elementen het hoofd bieden en profiteren van het zicht dat in de wintermaanden over het algemeen beter is – vooral op locaties in het binnenland zoals in zandafgravingen, meren enz. Als droogpakduiker ben je uitgerust om te duiken op ongelooflijk mooie duikplekken in de koelere regionen op aarde die je het best in een droogpak kunt bezoeken.

Wat je leert

Leer de theorie en de vaardigheden om een droogpak veilig aan- en uit te trekken, er veilig mee te duiken en het correct op te bergen. Maak kennis met de verschillende soorten pakken zodat je precies weet wat je wilt als je erover denkt een droogpak aan te schaffen. Je leert:

  • Uittrimmen met je droogpak
  • Onderhoud, opbergen en kleine reparaties aan je droogpak
  • Verschillende soorten onderkleding (fleece of een soort overal die je onder je droogpak draagt)
  • Wat voor verschillende soorten droogpakken er zijn.

Cursus informatie:

 Deelname vereisten: (Junior) Open water brevet
 Minimum leeftijd: 10
Aantal lessen: 1 zwembad of beschut water les en 2 buitenwater duiken
Droogpak is te huur voor €60,- per dag (€90,- voor 2 aaneengesloten dagen)

Dit is inclusief:

Brevet aanvraag
e-Learning (in het Engels)

Meld je direct aan voor 1 van onze specialties

Heb je interesse om de PADI droogpak specialty  te volgen, kies deze dan in onderstaand aanmeldformulier, we zullen dan contact met je opnemen en in overleg een datum plannen.

PADI open water video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials